Select category
Selecteer provincie

Mauritsz Chocolaterie

Details

Adres
Walstraat 46
4571BJ Axel
Zeeland
Telefoonnummer
Openingstijden
  • Maandag: 09:00-21:00
  • Dinsdag: 09:00-21:00
  • Woensdag: 09:00-21:00
  • Donderdag: 09:00-21:00
  • Vrijdag: 09:00-21:00
  • Zaterdag: 09:00-21:00
  • Zondag: 10:00-18:00
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Extra gegevens

mobiel

Beschrijving

Chocolaterie Mauritsz

Chocolaterie Mauritsz in het Zeeuws-Vlaamse Axel maakt sinds 1999 op ambachtelijke wijze een groot assortiment chocoladelekkernijen. Na een voorzichtig begin, groeide de chocoladehobby van Arno van Drongelen vlot uit tot een fulltime bezigheid. Vandaag de dag is Chocolaterie Mauritsz een groot chocoladeatelier, dat een keur aan ondernemingen bedient. De klantenkring is divers; verschillende bakkerijen, delicatessenzaken, restaurants en andere ondernemingen.

De allerbeste, verse ingrediënten leiden tot een verrukkelijk resultaat. Aan de basis van onze onweerstaanbare chocoladecreaties staan verse roomboter, slagroom, geurige likeuren, geroosterde hazelnoten, amandelen en pindas. Dat alles overgoten met heerlijke Callebaut chocolade.

Chocolade relatiegeschenken

In toenemende mate doen ook bedrijven en instellingen een beroep op ons voor relatiegeschenken. Logobonbons bijvoorbeeld lenen zich perfect voor zakelijk gebruik. Wij bieden verschillende mogelijkheden en spelen daarbij telkens in op de wensen van de klant. In nauw overleg zorgen wij voor passende chocolade relatiegeschenken.

Workshop

Tijdens een workshop van Chocolaterie Mauritsz kunt u kennismaken met de wereld van chocolade. Wij beloven een smakelijke middag of avond!

Onze chocolade

Tot de verbeelding sprekend, verwennend, verleidend… puur genot. Weinig voedingsmiddelen zijn zo overweldigend en veelzijdig: chocolade levert energie, geeft troost en warmte en is een passend geschenk op vele momenten, voor geliefden, familie en (zaken)relaties. Chocolade kent vele gedaantes; van verrukkelijke pralines tot kunstige vormen. Chocolaterie Mauritsz laat u kennismaken met de smaak van échte chocolade!

Tip: Chocolade bewaren

Consumeer chocolade niet vanuit de koelkast. De ideale consumeertemperatuur van chocolade ligt tussen de 15 en 20 °C. Bewaart u het te koud, dan neemt de koude veel van de aromas op uw smaakpapillen weg. Dat is natuurlijk zonde! U kunt met volle teugen genieten van uw bonbons als u ze bijvoorbeeld in de kelder bewaart.

Overige informatie

Diensten

  • Bonbons maken / bonbons workshop
  • Chocolade versturen
  • Chocolade workshop
  • Verkoop

Producten

  • Bedankjes
  • Bonbons
  • Chocolade cadeau
  • Chocoladeletters
  • Logobonbons
  • Melkchocolade
  • Pure chocolade

Specialisme

  • Relatiegeschenken

Service

  • Bezorgservice
  • Webshop

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Bij de ingang

Betalingsmogelijkheden

  • iDeal
  • Bank / giro
  • Contant
  • Pin
  • Visa
  • Factuur

Social Media