Orgelke Bistro 't
Sateh en Spare Ribs.
Wereldberoemd in Maastricht: de sateh van 't Orgelke. Volgens het geheime recept van Renee, lady chef de cuisine en oprichtster. Niemand weet wat die stokjes vlees zo onweerstaanbaar lekker maakt. Niemand ook die het wat kan schelen. Als we ze maar kunnen blijven eten...
Een nieuwe topper op onze kaart uit Renee's receptenboek. Spare ribs die zo van het bot afglijden, zo mals. Lekker gemarineerd en gegrilld, geserveerd met "our special secret spare-rib sauce", knoflooksaus, salade en potato wedges.
Stoofpotten.
Een goede stoofpot: klinkt makkelijk, maar vraagt altijd de juiste aandacht. Renee heeft die in huis. Rund, lam, kip, vegetarisch, you name it, she cooks it. Met liefde voor het eten en lol in het vak. Zou dat misschien het geheime ingredient zijn
Naast deze toppers is 't Orgelke er natuurlijk ook voor iedereen die blij wordt van een mooie biefstuk, mixed grill of een lekker stukje vis. Want gewoon ongecompliceerd en goed koken, daar gaat het toch om? 't Orgelke draait er in ieder geval al ruim dertig jaar op!