Pata Negra 2
Restaurante Pata Negra: Authentiek Spaanse tapas, vrolijke muziek en heerlijke drankjes. Maak een keuze uit 46 verschillende tapas en geniet!
Je vindt Pata Negra nu ook in de Amsterdam-Oost! Met als zondag-special heerlijke Paella (vanaf 15 uur).
Tapas eet je in kleine porties. Oorspronkelijk bedoeld als hapje bij een drankje, maar inmiddels uitgegroeid tot kleine culinaire hoogstandjes.
Wat denk je bijvoorbeeld van Queso Manchego of Datiles con Bacon (dadels met spek en amandelen) en natuurlijk Jamon Ibérico "Pata Negra" de bellota!
En het fijne is, je kunt lekker van alles wat nemen!
Tapas eet je in kleine porties. Oorspronkelijk bedoeld als hapje bij een drankje, maar inmiddels uitgegroeid tot kleine culinaire hoogstandjes.
Wat denk je bijvoorbeeld van Queso Manchego of Datiles con Bacon (dadels met spek en amandelen) en natuurlijk Jamon Ibérico "Pata Negra" de bellota!
En het fijne is, je kunt lekker van alles wat nemen!
Pedro Gracia en Andres Santibanez openden in 1997 Restaurante Pata Negra. Het restaurant is vernoemd naar haar specialiteit: Pata Negra ham.
Pata Negra ham is afkomstig van het Iberisch varken. De ham dankt zijn bijzondere smaak aan het feit dat dit varken op een strikt dieet van bellota's (eikels) leeft. Het Iberisch varken komt alleen voor op het Iberisch schiereiland, in Spanje en Portugal en heeft een zwarte vacht én zwarte hoeven. Aan dit laatste herken je de ham. Pata Negra betekent dan ook 'zwarte poot'.