Restaurant Eetkamer De Heksenketel
Lunch, Bar, Diner.
Eetkamer De Heksenketel is na de brand in de zomer van 2015 in februari 2016 heropend in een nieuw pand, in de buurt van het Museumplein waar ze eerder bijna 20 jaar hun restaurant hadden.
De keuken staat bekend om het uitgesproken en gedurfd smaakpatroon; de spare ribs zijn te bestellen met verschillende pittige marinades. Pittig is echt pittig!
Zij serveren, op de lavagrill bereid, het beste Amerikaanse en Australische kwaliteitsvlees van Amerikaanse graangevoerde runderen en van de Black (Aussie) Angus.
Zo kan je er naast 'gewone' Hollandse invloeden ook Italiaanse invloeden tegenkomen, maar ook Aziatische. De bekende Cajun-keuken heeft eveneens een vast plaatsje veroverd op de menukaart en nog steeds zijn de vele huisgemaakte gerechten en sauzen een belangrijke basis.
Laat je verrassen, je vindt er een wereld aan smaken: van lekker Hollands tot Oosters pittig!