restaurant Hemelse Modder
Trots op de open Nederlandse eetcultuur
We kennen in Nederland sinds de Gouden Eeuw een overvloed aan culinaire invloeden. De wereld werd groter en dat bracht heerlijkheden uit andere windstreken met zich mee. Onze eetcultuur is sindsdien een mix van liefde voor gestampte pot en openstaan voor nieuwe smaken en combinaties. Eens in de zoveel tijd verschuiven de accenten. Nu willen we duurzaam, lekker en gezond eten, ook als we uitgebreid buitenshuis tafelen.
Dat kan dagelijks bij Restaurant Hemelse Modder. De menukaart biedt een verfijnde lokale basis met een Franse ondertoon en smaakaccenten uit culturen die zich mixen met de onze. Hier zijn ze trots op de Nederlandse eetcultuur die zo verbonden is met de wereld.
Gasten kunnen in drie, vier of vijf smaakvolle gangen een avond lang genieten van veelzijdige seizoensgerechten met een eigen karakter. De keuze voor ingrediënten wordt ingegeven door liefde voor lekker eten en voor alles wat leeft en groeit. En wat van ver komt is fair. Voor de liefhebber haalt een passend wijnadvies het beste uit het eten naar boven.